Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Még tart a húsvéti vásár

Első alkalommal szervezett húsvéti vásárt a nagyváradi önkormányzat a Turizmus Népszerűsítéséért Nagyváradon és Környékén Egyesület (APTOR) által és a Bihar Megyei Tanács támogatásával, amely április 17-ig, húsvéthétfőig várja a látogatókat.

meg tart 2 HA FER

Az idén első alkalommal megrendezett nagyváradi húsvéti vásár a Szent László téren (ma Piaţa Unirii) felállított standokkal várja az érdeklődőket múlt hét péntek óta. Húsz standnál kereskedelmi egységek és civil szervezetek portékái vásárolhatók meg: különböző kézműves termékek, féldrágakövekkel díszített ékszerek, ajándék- és dekorációs tárgyak, méhészeti termékek, palacsinta, lángos, sajtféleségek, kürtőskalács, illetve pálinkát és főleg Temes megyei borokat is lehet kóstolni.

A vásárt szép dekorációval látta el a Justin’s Design helyi cég, amely a húsvét kellékeit idéző figurákkal elsősorban a gyerekeknek kedveskedik. Szintén ezt a korosztályt célozzák meg a kiállított pónilovakkal és nyuszikkal, illetve a keramikus és virágműhellyel.

Szamos Mariann