Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Még egy hétig hosszabbíthatnak a VSK bérletesei

A hét elejétől kezdték el a férfi kosárlabdacsapat meccseire szóló bérletek értékesítését. A Nagyváradi Városi Sportklub (VSK) székhelyén naponta 9 és 15 óra között hosszabbíthatják meg belépőiket azok, akik a legutóbbi idényben is rendelkeztek bérlettel. Mint arról a VSK vezetői tudatták a közvéleményt, a bérletüket meghosszabbítókat ajándékcsomaggal várják a klub székhelyén (Városháza u. 3.). A hosszabbítási akció szeptember elsejéig tart. Ezt követően azok is bérletet válthatnak, akik tavaly nem rendelkeztek vele.

Jegy es berletarak

Drágább belépők

A VSK vezetőinek döntése értelmében az új idényben többe kerül a belépő és a bérlet is. A meccsjegy 15 lej lesz a két főtribünre, míg a palánkok háta mögött található szektorokban továbbra is 10 lejért lehet majd helyet foglalni. A bérletek is drágulnak, nem is kicsit. Először a tavalyi bérletesek kapnak lehetőséget a belépők meghosszabbítására, igaz, az ára borsosabb lesz (275 lej a két főlelátóra, 200 lej pedig a palánkok háta mögött található szektorokba, a 14 évnél fiatalabbak számára 100 lejes bérletet adnak ki helytől függetlenül). Az elsőbbséget élvező szurkolók augusztus 21. és szeptember elseje között válthatják ki belépőiket, ezt követően negyedikétől az új bérletesek számára adnak lehetőséget. Az árak itt is magasabbak lesznek, 300, 220, illetve 120 lej, a már említett kategóriák szerint. A bérleteket a VSK székhelyén (Városháza u. 3., első emelet) lehet majd kiváltani. Az igénylőknek mellékelni kell a személyi vagy a születési igazolvány, esetleg az útlevél másolatát is, illetve a tavalyi bérletet.