Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mától Alexe-emléktorna

Három napon át zajlik majd az Antonio Alexe Emléktorna idei kiírása a bihari megyeszékhelyen. A tornán Nagyváradi VSK-ESK mellett szlovák, macedón és magyar kosárlabdacsapat vesz részt.

Látványos kosárlabdameccsekre van kilátás a hétvégén   Fotó: Nagyáradi VSK (Roby Boros)

Látványos kosárlabdameccsekre van kilátás a hétvégén
Fotó: Nagyáradi VSK (Roby Boros)

Cristian Achim együttesének komoly erőpróbát jelent majd a felkészülési torna, hiszen a magyar Albacomp mellett a szlovák kupagyőztes Pozsonyi Inter és a macedón bajnok Skopje lesznek.

„Szeretnénk idén is elhódítani a serleget, hiszen Toni Alexe emléke arra kötelez minket, hogy a győzelemért küzdjünk. Emellett az is fontos szempont, hogy a csapatjátékon javítsunk, hiszen a nyáron új játékosok érkeztek, s őket kell mihamarabb beilleszteni a csapatba, hogy a tétmeccseken már olajozottan működjön a VSK gépezete” – nyilatkozta a torna előtt Şerban Sere, a váradi csapat menedzsere.

A torna mérkőzéseire ingyenes a belépés, a szervezők remélik, hogy sok kosárlabdakedvelő látogat majd ki az Antonio Alexe Sportcsarnokba.

Az emléktorna találkozói, ma, 17 órától: Székesfehérvári Albacomp–Nagyváradi VSK-ESK, 18 órától: MZT Skopje Aerodrom–Pozsonyi Inter, holnap, 17 órától: Pozsonyi Inter–Székesfehérvári Albacomp, 19 órától: Nagyváradi VSK-ESK–MZT Skopje Aerodrom, vasárnap, 10.30 órától: MZT Skopje Aerodrom –Székesfehérvári Albacomp, 12.30 órától: Nagyváradi VSK-ESK–Pozsonyi Inter. Az ünnepélyes díjátadóra 14.30 órától kerül sor.