Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Második helyen a bihari tűzoltók

Országos második helyet szereztek a Bihar megyei tűzoltók a szeptember 7–8-án, Gyulafehérváron megtartott A legerősebb tűzoltó elnevezésű versenyen.

A Bihar Megyei Crişana Katasztrófavédelmi Felügyelőség csapata első alkalommal vett részt a verseny országos szakaszában, melyen 18 csapat és 74 egyéni versenyző vett részt.

A győztes csapat

A győztes csapat

A versenyen, melynek célja részben az volt, hogy felmérje a tűzoltók képességeit, részben pedig, hogy bővítse azokat, a versenyzőknek többek között akadálypályán, súlyemeléssel és a tűzoltófecskendő kezelésével kellett bizonyítaniuk, hogy készek és képesek szembeszállni a tűzzel.

A versenyen az első helyet a Fehér megyei, a harmadikat a Bákó megyei tűzoltók szerezték meg, míg a bihariak négytagú csapata, azaz Pop Szabolcs törzsőrmester, Adrian Bogoşel törzsőrmester, Nagy Róbert helyettes őrmester és  Adrian Mălaieş őrmester a második helyet szerezte meg, zárul az ISU közleménye.