Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Markus Adrian Sorin retrospektív kiállítása

Augusztus elején a félixfürdői Crişana hotelben található Euro Foto Art Galéria új fotótárlatnak ad otthont. A máramarosszigeti Markus Adrian Sorin fotóművész 55 alkotása lesz látható Fények és megilletődés gyűjtőcím alatt.

A tárlatlátogató Romániában és Európában készült tájképeket tekinthet meg, és arról győződhet meg, milyen nagy szerepet játszik a fény a különféle évszakokban rögzített helyszínek ábrázolásában.

Markus Sorin Adrian - Charles bridge

Az orvos-fényképész Markus 1971-ben született Máramarosszigeten, ma is ott él. A gyógyítás a szenvedélye, a fotózás a lételeme – így vall magáról a fotóművész. Munkáival számos hazai és nemzetközi kiállításon vett részt, és azokról díjakkal tért haza.

A kiállításmegnyitó augusztus 8-án, szombaton 18 órakor lesz. A munkákat Tóth István fotóművész, az Euro Foto Art Szövetség elnöke mutatja be. A zenei aláfestést Thurzó Sándor József brácsaművész szolgáltatja. A tárlat szeptember 1-ig tekinthető meg, a belépés ingyenes.