Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Marketingelőadást tartottak a PKE-n

Erdélyi körútjuk első állomásaként hétfőn a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen tartott előadást két magyarországi marketingszakember, Vida Ágnes és Wolf Gábor.

Marketingeloadast (3)

 

Vida Ágnes arról beszélt, hogy a kismamák mint vállalkozók hogyan lehetnek sikeresek. Vida Ágnes foglalkozása szerint pszichológus, és elmondása alapján kismamaként ébredt rá arra, hogy nem feltétlenül vágyik vissza a kötött munkához. Először blogírásban gondolkodott, majd tanácsadóként kezdett működni és internetes tréningeket szervezett a vállalkozóvá válásról. Váradi előadása során beszélt a sürgős és látens igények kielégítéséről, az online pénzszerzésről és a cégek pozícionálásáról, amellett bemutatásra került Üzletanyu születik című idén megjelent könyve is.

Marketingeloadast (2)

Wolf Gábor, aki mikrochipek készítésére specializálódott villamosmérnökből avanzsált marketingszakemberré, az ügyfelek szerzéséről, az imázsépítésről, valamint arról beszélt, hogy hogyan különböztethetik meg magukat egyes vállalkozások más, hasonló irányoltságú vállalkozásoktól, emellett bemutatta Marketing Commando elnevezésű kis- és középvállalkozásokra kialakított marketingprogramját.

Sz. G. T.