Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Margitta is beszáll a Szabadság Fesztbe

A Bihar megyei Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) július 10. és 13. között rendezi meg második alkalommal a Szabadság Feszt elnevezésű fesztivált, melyre Margitta városi strandján kerül sor.

A városi önkormányzat mint partner vesz részt a négynapos szabadidős fesztivál megszervezésében, vagyis ingyen biztosítja a strand használatát. Erről döntöttek csütörtöki ülésükön a városi tanács tagjai. A tanácsülésen jelen volt a VIDIFISZ vezetősége is, Bántó Norbert elnök mutatta be a városatyáknak a fesztivált, illetve a tervezett programokat.

Az elvi döntést követően még áprilisban aláírják a partnerszerződés a VIDIFISZ és a margittai önkormányzat között.

Margitta 1

Bántó Norbert, a VIDIFISZ elnöke és Pocsaly Zoltán, Margitta polgármestere egyelőre kézfogással szentesítette a megállapodást

Szintén aznap, a VIDIFISZ szervezői gyűlésén derült fény néhány részletre a fesztivállal kapcsolatban. A jegyárakat illetően az már biztos, hogy az ifjúsági szervezetek tagjai elővételben, április 5. és május 5. között kedvezményes áron válthatnak jegyet a négynapos fesztiválra. Május 5. és június 4. között 30 lejért, június 5. és július 4. között 45 lejért, míg július 5–10. között és a helyszínen 60 lejért lehet megvásárolni a négynapos jegyeket. A napijegyek ára 15 lej lesz.

Margitta 2

Az Animal Cannibals

A Szabadság Feszten több népszerű magyar és román együttes is koncertezik majd. Már megvannak a biztos fellépők, ezek közül egyelőre az Animal Cannibals, Dj. Szatmári feat. Juccus, illetve a magyarországi X-faktor tehetségkutató műsorból megismert By The Way nevét hozták nyilvánosságra a szervezők, akik azt is elárulták, hogy még áprilisban beindul a fesztivál kétnyelvű internetes oldala is, amelyen minden szükséges információ megtalálható majd, illetve az újdonságokat is folyamatosan közzéteszik.