Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Március első hétvégéjén rajtol a megyei focibajnokság

Nemrég ülésezett a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület, amely március 4-ére tűzte ki a tavaszi idény kezdetét.

Halász László új kihívás elé néz

Halász László új kihívás elé néz

Az említett időpontban rajtol a megyei első osztályú bajnokság mellett az U13-as és az U11-es ifjúsági pontvadászat is, míg a megyei másodosztályban szereplő együttesek Román Kupameccseken bizonyíthatnak. A másodosztály küzdelme egy hétre rá, március 11-én indul. A mindössze tízcsapatos U15-ös bajnokság kezd a legkésőbben, ugyanis a bajnoki rajtot március 18-ára tűzte ki a BMLE.

Szentandráson folytatja Zeno Bundea

Szentandráson folytatja Zeno Bundea

Ami az első osztályban szerelő csapatokat illeti, egyelőre csak a belényesiek kezdték el a felkészülést, igaz egy héttel később mint az tervezték. Tegnap a Mihályfalvi Unirea tagjai is megtartották idei első találkozójukat, a hétvégén pedig a Nagyszalontai Olimpia VSK tagjai is nekivágnak az alapozásnak, igaz eddigi edzőjük nélkül. A csapat korábbi kiválósága, az edzőként is bizonyító Halász László új kihívás elé néz, hiszen a debreceni futballakadémia vezetője lett.

A bajnoki címért harcban álló biharszentandrási csapat leigazolja majd Zeno Bundeát, aki tavaly bajnokságot nyert a Harangmezői FC-vel, majd szögre akasztotta focicsukáját, s egy rövid idei sportigazgatóként dolgozott a másodosztályú Luceafărulnál. A 39 éves volt román válogatott labdarúgó a Bukaresti Rapid játékosaként emelhette magasba a bajnoki serleget 1999-ben.