Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Maradtak helyek az őszi felvételire

Lezárultak a nyári felvételik és beiratkozások a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen, tudtuk meg Nyíri Enikő sajtóreferenstől. Mindenképpen fontos megemlíteni azt, hogy maradtak ingyenes helyek az őszi felvételi idejére is. Alapszakon egyedül a képzőművészet szakon telt be minden tandíjmentes hely, a többi alapszakon még van több ingyenes hely is. Tandíjas helyek még minden szakon maradtak, úgyhogy akik valamilyen okból lemaradtak volna a nyári felvételiről, azok ősszel még jelentkezhetnek, Bihar megye egyetlen magyar tannyelvű felsőoktatási intézménye valamelyik szakára.

maradtak

A mesteri képzések esetében is vannak még helyek, főleg tandíjas-, de tandíjmentes helyek is maradtak például az idegenforgalmi gazdálkodás szakon.

Alapképzésre a beiratkozás szeptember 11–20. között lesz, a felvételi vizsgákat 21–22-én tartják és szeptember 21–23.-a között lehet majd anyakönyveztetni azoknak a diákoknak, akik bejutottak az egyetem valamelyik szakára. A mesteri szakokra a beiratkozás szeptember 11-től szeptember 22-ig tart, a felvételi vizsgák szeptember 23-án lesznek, anyakönyveztetni is azon a napon lehet majd.

Vincze-Nagy Anikó