Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Magyarországi vendégek Biharfüreden

Az idillikus természeti környezetben fekvő Biharfüred messze földről csábítja a turistákat, akiket nemcsak a táj szépsége, hanem a korszerű sípályák is várnak.

magyarorszagi (1)

A hétvégén sokan ellátogattak a több mint ezer méteres magasságban található üdülőtelepre. Akár egynapos kirándulást, akár többnapos kiruccanást terveznek, itt megfelelő körülményeket találnak a pihenésre. A szemet gyönyörködtető táj, a havas fenyvesek és a tiszta levegő remek összhangot képeznek a szinte érintetlen természettel, ugyanakkor a turisták kényelmét szolgáló szolgáltatásokat is megtalálhatják. Szálloda, panziók várják a vendégeket, illetve felújított és modernül felszerelt sípályák gyermekeknek és felnőtteknek külön kialakítva szintén rendelkezésre állnak.

magyarorszagi (2)

A környék minden részéről érkeztek kikapcsolódni vágyók az üdülőtelepre. Voltak, akik Debrecenből jöttek el sízni Biharfüredre. A debreceni családtól megtudtuk, azért választották ezt a helyet, mert mindössze bő kétórányi autóútra található a cívis várostól, ilyen közelségben pedig ennyire szép és változatos szórakozási lehetőséget és valódi élményt nyújtó vidék máshol nincs. „Régóta vágytunk már ide, sokat hallottunk Biharfüredről, de csak most jutottunk el ide először. Nagyon tetszik a hely, ez egyszerűen gyönyörű, és a lehetőségek is megfelelők, a család minden tagja elfoglalhatja magát. Az árak is megfelelők, mi nagyon meg vagyunk elégedve, egészen biztos, hogy még az idei szezonban visszatérünk egy-két napra, és a barátainknak is ajánljuk majd Biharfüredet” – mondta érdeklődésünkre a debreceni család férfi tagja.