Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Magyar fotóművészek nemzetközi kiállítása

Az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségével (MAFOSZ) partnerségben első alkalommal szervez a határokon túli magyar fotóklubok számára nemzetközi szalont.

magyar fotomuveszek

A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége Határon Túli Régió Fotóklubjainak kiállítására a nagyváradi vár épületében kerül sor augusztus 27-én, vasárnap 11 órakor. A magyar fotográfia napja (augusztus 29.) alkalmából rendezett fotószalon résztvevő fotográfiai klubjai a szabadkai Klein House (Szerbia), a komáromi Helios és a balogtamási Gömör (Szlovákia), valamint a csíkszeredai Prisma és F10, a marosvásárhelyi Marx József, a homoródszentpáli Homoród és a nagyváradi Euro Foto Art Egyesület. A klubok összesen 160 beküldött alkotásából 64 színes és fekete–fehér munka várja majd a művészi fotók kedvelőit. A szalon nemzetközi zsűrijének döntése alapján az Euro Foto Art Egyesület a negyedik helyen végzett.

A kiállítás anyaga szeptember 21-ig lesz megtekinthető, keddtől vasárnapig 9 és 18 óra között.