Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mágneses táblák a Bihar megyei iskoláknak

A Nagyváradi Rotary 1113 Klub az elmúlt napokban 166 mágneses táblát adományozott a Bihar Megyei Tanfelügyelőségnek, azzal a céllal, hogy olyan tantermeket szereljenek fel velük megyeszerte, amelyekben fogyatékos, illetve speciális igényű gyermekek oktatásával foglalkoznak. A mágneses táblákat egy jótékonysági golfverseny bevételéből vásárolták meg melyet március 18-án tartottak a köröskisjenői Kings Landben.

magneses

Az adományt néhány szponzor jelenlétében Alin Novac-Iuhas főtanfelügyelő vette át a Rotary Klub elnökétől, Békési Csabától. „Az egyenlőség és a minőségi oktatás égisze alatt a Rotary Klub adománya egy olyan együttműködés részét képezi, amely esélyegyenlőséget biztosít a különleges szükségletű diákok számára is” – nyilatkozta a főtanfelügyelő.

Békési Csaba köszönetet mondott azoknak a szponzoroknak, akik lehetővé tették a 166 mágneses tábla megvásárlását, melyek által összesen 1335 gyermek számára biztosítanak megfelelőbb szemléltetési eszközt. A táblák szétosztását jövő hét folyamán kezdi meg a tanfelügyelőség.

Sz. G. T.