Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mágikus előszilvesztert tartottak

Idén is rengeteg óvodás és kisiskolás szórakozhatott felhőtlenül a nagyváradi gyermekvárosban szervezett, s immár hagyományossá vált előszilveszteri bulin. Az eseményt évről évre, december 30-án szervezi meg az önkormányzat, annak érdekében, hogy a legkisebbek is a maguk módján búcsúztathassák el az óévet, anélkül, hogy a program rátevődne a felnőttek szilveszterére.

magikus 2

A gyermekek előszilvesztere idén is gazdag és változatos programokban bővelkedett. Hat órától vidám zenei összeállítás és táncprodukció fogadta a kicsiket a Meda Music zenészeinek és a Vogue klub táncosainak jóvoltából. Háromnegyed héttől a Mini Disco gyermekanimátorai mozgatták meg a jelenlevőket, interaktív játékokkal és közös tánccal, majd Eduard és Bianca bűvészmutatványai tették varázslatossá az estét. A program folyamán végig egy bohóc szórakoztatta a gyermekeket, a műsort pedig Adina Drăgoescu könnyűzenei dalcsokra zárta.