Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Magabiztosan nyertek az élen álló csapatok

Nem született meglepetés a megyei első osztályú focibajnokság hétvégi fordulójában, ahol minden találkozó az esélyes csapat győzelmével ért véget.
A legtöbb gólt Élesden láthatták a szurkolók, igaz, a nyolc találat mindegyikét a vendég váradszentmártoni csapat tagjai szerezték. Az éllovashoz hasonlóan a második helyezett pályiak is kitettek magukért, négy góllal legyőzve a Luceafărult. Érdekesség, hogy a gólkirályi címért versenyben álló két játékos, Kiss Ervin (Kinder) és Gheorghe Popescu (Szentmárton) egyaránt két gólt lőtt a hétvégén.
A 22. forduló eredményei: Vaskohsziklás–Partium FC 1–0 (az ifjúsági csapatok mérkőzésén: 4–2), Belényes–Margitta 2–0 (4–0), Hegyközpályi–Luceafărul 4–0 (6–0), Nagyszalonta–Bondoraszó 4–1 (4–0), Bors–Biharszentandrás 1–3 (3–1), Élesd–Váradszentmárton 0–8 (2–2), Keményfok–Harangmező 2–5 (3–4), Liberty CF–Vaskoh 3–0 (3–0), utóbbi játék nélkül, mivel a vaskohiak visszaléptek a bajnokságból. A hétvégén minden találkozót szombaton játszanak majd a húsvéti ünnepkre való tekintettel. A 23. forduló párosítása a következő: Liberty–Vaskohsziklás, Partium FC– Belényes, Margitta–Pályi, Luceafărul–Nagyszalonta, Szentmárton–Bondoraszó, Harangmező–Bors, Élesd–Keményfok. Szentandrás szabadnapos.

Magabiztosan