Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Madarászi sikerrel zárult a Maros Kupa tájfutóverseny

Június első hétvégéjén, Aradon a Maros menti város parkjaiban rendezte meg a Condor klub az idei Maros kupát, mely elsősorban Barkász Dániel főszervezése mellett ezúttal a Gyermekek Palotája sportmozgalom tájékozódási futó viadala volt. A verseny egyéni korosztályos küzdelmei során az öt korosztály (8, 10, 12, 14 és 16 évesek), első hat helyén zárt diákjait csapatversenyben is értékelték, ahol a győztes egyesület a Balogh Emese és Perje Csaba által irányított Madarászi Tájfutó Klub lett. Az idei megmérettetésen a madarásziak mellett a nagyváradi Agy Endre Líceum (edző Závodszky Tamás) tájfutói is rajthoz álltak, s szép sikereket értek el.

A Maros kupa tájékozódási futóverseny egyéni győztesei a következők lettek, F8-N8 kategória: Hanelore Popea (Aradi Gyermekpalota), illetve Szőke Mátyás (Ady Endre Líceum), F10-N10: Kubinyecz Darinka (Madarász) és Komjáty Dániel (Arad), F12-N12: Veres Teodóra (Madarász), Pol Norbert (Arad), F14-N14: Tania Curt (Madarász), Dan Pampa (Arad), F16-N16: Bianca Iordan (Temesvár), Dézsi Tamás (Ady Endre Líceum).

A csapatversenybe nem számító kategóriákban az alábbiak állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára, F18-N18 kategória: Ana Sturz (Arad), Balaskó László (AdyEndre Líceum), a felnőtteknél: Viorica Graur (Arad), Divin Péter (Ady Endre Líceum), a szeniorok első korcsoportjában: Divin Anna és Divin György(mindketten Ady Endre Líceum), a második korcsoportban: Dézsi László ((Ady Endre Líceum). A nyíltversenyben az Aradi Condor Klub tagja, Komjáty András bizonyult a legjobbnak.

Czimer Z. József

Madarszi 1 honlapA győztes madarászi tájfutócsapat

Madaraszi 2 (ady tajfutokA váradi tájfutók is kiválóan teljesítettek