Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma zárul a benevezés

Egy nappal a nevezési határidő lejárta előtt, a csapatok kevesebb mint fele erősítette meg részvételi szándékát a megyei másodosztályú focibajnokság 2014–2015-ös idényében. Az újoncok között van a Székelyhídi Sportklub, a Diószegi SK és a Bihari Cetate SK, de a réviek is új csapattal vágnak majd neki az új idénynek. A megyei első osztályban naponta változik a helyzet, szerdán már 14 csapatos volt a mezőny, miután a Bondoraszói Poiana is beiratkozott a bajnokságba. Amennyiben a hétfői közgyűlésen a küldöttek rábólintanak a Mihályfalvi Unirea és a Madarászi SK indulására, akkor az augusztus 23-án rajtoló bajnokságban a tavalyihoz hasonlóan 16 csapat vág majd neki a küzdelemnek.

Ma zarul

Gólzáporos meccsen nyert az Unirea FC focicsapata
Fotó: érmihályfalva.ro

Szerdán több barátságos mérkőzést rendeztek megyeszerte. A Nagyváradi Bihar FC gól nélküli döntetlent ért el a harmadosztályban szereplő Temesgyarmati Millenium ellen, a Nagyszalontai Olimpiai 2–0-ra kikapott a Váradszentmártoni KSK-tól (gólszerzők: Popescu és Cr. Jurca), míg a Mihályfalvi Unirea gólzáporos, 14–0 arányú győzelmet ért el a Nagykárolyi Victoria ifjúsági A korosztályú gárdája ellen. A gólokat Sándor (2), Illés (3), Lakatos, Borzási (4), Crişan, Vadkerti, Fele Sz. és Horváth szerezték.

A hétvégi program, ma 18 órától: Nagyváradi Egyetemi FC–Bihorul Sportiskola, holnap, 10 órától: Nagyszalontai Olimpia VSK–Nagyváradi Luceafarul, 10.30 órától: Váradszentmrátoni KSK–Borossebesi Naţional, 11 órától: Bihar FC–Szatmárnémeti Olimpia (Bodola Gyula stadion), 15 órától: Céckei Locadin–Bihar FC II, 17 órától: Mihályfalvi Unirea–Berettyószéplaki Voinţa.

Augusztus 13-án, szerdán 17.30 órától a Borosjenői SK ellen lép pályára a Román Kupában a szentmártoni csapat.