Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma virágkocsikat nézhetünk

Idén négy virágkocsiban gyönyörködhetnek a váradiak, lesz angyalokat ábrázoló kompozíció a kereszténységünk jelképezésére, egy virágokból megalkotott könyv, Debrecen–Várad közös virágkocsi, illetve a váradi várat is megjelenítik virágokból. A virágkocsikat a Félix cég készíti, idén első alkalommal csak friss vágott virágokból. A Váradon is bemutatott virágkocsik hétfő hajnalra érkeznek meg s reggelig az ipari park egyik parkolójában fognak állni, ahol felfrissítik azokat, s ha kell kijavítják a bennük esett károkat.

Viragkarneval

A virágkocsik útvonalát idén lerövidítették, mivel Váradon több helyen javítási munkálatok zajlanak, s ezek miatt egyes útszakaszok le vannak zárva. A kocsik 11–14 óra között a Vitéz (Decebal) út 3. szám alatti parkolóban, a körforgalomnál állnak majd, itt is meg lehet azokat csodálni. 14 órakor indul a menet, végig a Vitéz utcán, majd lekanyarodnak a Körös (ma T. Vladimirescu) útra és onnan jutnak el a Szent László térig.

viragkarneval-2