Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma újabb pólómeccsek

Ma délután újabb két vízilabda-mérkőzésre kerül sor a nagyváradi Ioan Alexandrescu Uszodában, elsőként a Crişul Lancetti, majd pedig a bajnoki címvédő Nagyváradi VSK-Digi játszik a Szuperligában.
A Crişul Lancetti fiatal csapata az ötödik hely megszerzéséért küzd az Aradi Amefával 16.30 órától, míg a hétszeres bajnokcsapat VSK-Digi a Steaua ellen játszik a bajnoki döntő második meccsén 18 órától. Mindkét találkozót a Digi Sport 2 és a váradi Digi 24 közvetíti. A tegnap lejátszott első mérkőzések lapzártánk után értek véget. Szintén ma kerül sor a román Szuperliga bronzcsatájára is, amelyben két fővárosi csapat, a Dinamo és a Sportul Studenţesc érdekelt. Mindegyik párharc három győzelemig tart.
A VSK-Digi mérkőzésére 10 lej a belépő, de az uszodabérlettel rendelkezők a továbbiakban is ingyen mehetnek be a pólóra. A fővárosi csapatot szurkolók is elkísérik Váradra, ezért a VSK vezetői bíznak benne, a bajnokcsapatot is nagyszámú közönség buzdítja majd a nyolcadik döntőben.

Előbb a Crişul fiataljait, majd pedig a bajnokcsapat tagjait nézhetik meg a váradi sportkedvelők

Előbb a Crişul fiataljait, majd pedig a bajnokcsapat tagjait nézhetik meg a váradi sportkedvelők