Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma kupameccs Váradszentmártonban

Újabb akadály leküzdésére készül a Váradszenmártoni KSK labdarúgócsapata a Román Kupában. Bihar megye bajnokának ellenfele az Arad megyei Borossjenői Naţional lesz, a találkozó 17.30 órakór kezdődik a szentmártoni Luceafărul Stadionban. Két fordulót már sikeresen vett a bihari csapat, amely előbb a Kolozsvári Sănătateát, majd pedig a Fugyivásárhelyi SK-t búcsúztatta a kupában. Amennyiben a mai meccsen is győztesen hagyja majd el a pályát a KSK következő ellenfele a Nagyváradi Bihar FC másodosztályú gárdája lehet.

Ma kupameccs jo

Kupameccsre várják ma a focikedvelőket a váradszentmártoni stadionba

A Román Labdarúgó-szövetség elnöksége ma délelőtt ülésezik, hogy eldöntse, milyen formában zajlik majd a másod- és a harmadosztályú bajnokság 2014–2015-ös idénye. Információink szerint mivel a harmadosztályban az eddigi hat helyett csak öt csoportban zajlik majd a küzdelem (70 csapat nevezett be), így öt feljutó lesz, emiatt a harmadosztály két csoportjából szintén öt együttes esik ki az idény végén. A 11. és a 12. helyen záró csapatok mellé a legrosszabb mérleggel rendelkező tizedik helyezett csatlakozik. A Bihar FC lehetséges csoportellenfelei: Karánsebesi SK (újonc), Câmpinai Fortuna, Mioveni-i SK, Slatinai Olt, Pankotai Şoimii, Resicabányai Metalul, Szatmárnémeti Olimpia, Râmnicu Vâlceai VSK, Temesvári Poli, Tărlungeni-i Unirea, Brassói Corona (az élvonalból kiesett csapat szereplése egyelőre még kérdéses). Meg nem erősített információk szerint a câmpinai csapat helyére a Piteşti-i Academica jöhet az első csoportból.

A harmadosztályban érdekelt két bihari gárda, a Fugyivásárhelyi SK és a Váradszentmártoni KSK szintén ma ismerheti meg ellenfeleit.