Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma ismét kupameccset játszik a Belényesi Bihorul

Aradi ellenfél vár ma délután a Belényesi Bihorul labdarúgó csapatára a Román Kupa második fordulójában.

belenyes kupa masodik fordulo

A 17.30 órától kezdődő találkozón a harmadosztályban szereplő Borosjeni FC lép pályára Belényesben. Az első fordulót sikerrel vevő Bihorul újabb „skalp” begyűjtésére készül. Bár Kovács Rudolf edző csapata főként még ifjúsági korú játékosokból áll (a tehetségek közül Micle Márk, Mikló Roland, Kuruc István és Alex Turle is alapembernek számít már a felnőttek között), szeretne meglepetést okozni a jóval erősebb, egyben tapasztaltabb kerettel rendelkező ellenféllel szembeni párharcban. A vendégek negyedik helyen zárták a legutóbbi idényt, a harmadosztály negyedik csoportjában, csupán hat ponttal lemaradva a bajnok Aradi UTA Öreg Hölgy együttesétől. A küzdelem sokáig nyílt volt, s még a borosjenőiek is az élen zárhattak volna, ám nem tudták tartani a lépést az anyagilag sokkal jobban álló megyei riválissal.

Az előző fordulóban a Szatmár megyei bajnokot és kupagyőztest, a Szatmárnémeti Olimpia II-t győzte le a belényesi gárda (2–0), jogot szerezve ezzel a következő körben való szereplésre.