Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma este kupadöntő

Tegnap, lapzártánk után játszották a férfi kosárlabda Román Kupa elődöntőit, amelyben a Nagyváradi VSK-ESK csapata is érdekelt volt.

A négy résztvevő közül egy emelheti magasba ma este a kupát

A négy résztvevő közül egy emelheti magasba ma este a kupát

Az eredményekről a korai lapzárta miatt nem tudunk beszámolni, annyi azonban biztos, hogy az elődöntő győztesei ma 19 órától a serleg elhódításáért küzdenek meg az Antonio Alexe Sportcsarnokban. Tegnap elsőként a Marosvásárhelyi KK a Kolozsvári UBT ellen lépett pályára (utóbbi nagy csatában győzött), majd a házigazda Nagyváradi VSK ellenfele a Bukaresti Dinamo volt (az utóbbi két év statisztikája a fővárosi gárdát adta favoritnak, ugyanis 2014-ben és 2015-ben is a rájátszásba nyolcadik helyen bejutott gárda nyerte meg a kupadöntőt).

A ma esti fináléra korlátozott számban maradtak csak jegyek, a szerencsésebbek a Városi Sportklub székhelyén (Városháza u. 3., első emelet) juthatnak még hozzá a belépőkhöz 9 és 15 óra között.

Holnap 19 órától a hagyományos All Star Gálának ad majd otthont az Antonio Alexe Sportcsarnok. Észak csapatában négy váradi kosárlabdázó (Barnette, Franklin, Mandache és Ţibârnă) kap majd helyet, míg a kispadról Cristian Achim irányítja majd a gárdát.

A belépő 20 lej, s néhány jegyhez még hozzájuthatnak a szerencsésebbek, a VSK már említett székhelyén a mai nap folyamán.