Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma a tigriseken a sor

Bajnoki meccset játszik ma 18 órától a Nagyváradi VSK férfi kosárlabdacsapata. A váradiak ellenfele a Marosvásárhelyi KK lesz az Antonio Alexe Sportcsarnokban.

Mindkét csapat számára a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a ma esti mérkőzésen

Mindkét csapat számára a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a ma esti mérkőzésen

 

Mindkét gárda vereséggel zárta az élvonal hétvégi fordulóját, a váradiak Craiován, a vásárhelyiek Nagyszebenben kaptak ki. Cristian Achim együttese elveszítette első helyét a rangsorban, mivel a Bukaresti Steaua pontszámban beérte a VSK-t, de kedvezőbb mérleggel rendelkeznek az egymás elleni eredmények tekintetében. A váradiak olténiai veresége azért volt meglepő, mert a játék felében, Cristian Achim együttese irányított, mi több a zárónegyed előtt tizenegy pontos előnye is volt a VSK-nak, de a hajrában végül fordítottak a hazaiak, akik a vásárhelyieket megelőzve a rangsor negyedik helyére léptek elő.

Et 30 Mvh

A tigrisek becenévre hallgató vásárhelyi gárda sincs könnyű helyzetben, mondhatni kulcsfontosságú lenne számára egy mai győzelem, hogy visszaszerezze negyedik helyét ezáltal pedig kedvezőbb helyzetből vágjon neki a rájátszásnak. A 18 órától kezdődő találkozóra (a Digi Sport élőben közvetít) ma 9 és 15 óra között a Városi Sportklub székhelyén (Városháza u. 3., első emelet) lehet elővételben jegyet vásárolni, míg az Antonio Alexe Sportcsarnok jegypénztára 16.30 órakór nyit ki. Egy belépő ára 10 lej, de a 14 évnél fiatalabbak ingyen mehetnek be, ám nem jár számukra ülőhely. A VSK vezetői arra kérik a szurkolókat, időben szerezzék be belépőjüket, hogy elkerüljék a csarnok előtti tolongást.

A mai további program: Kolozsvár–Nagyszeben, Craiova–Steaua (20, Digi Sport). Az állás: 1. Steaua (50 pont), 2. Nagyvárad (50), 3. Kolozsvár (48), 4. Craiova (46), 5. Vásárhely (45), 6. Nagyszeben (44).