Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ma „a lét a tét” a VSK számára

Mindenképpen győzni kell ma este a címvédő Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapatának, hogy életben tartsa döntőbe jutási reményeit.

Győznie kell a címvédő váradi kosárlabdacsapatnak

Győznie kell a címvédő váradi kosárlabdacsapatnak

Cristian Achim együttese mindkét Kolozsváron lejátszott találkozót elveszítette, így ma délután nyernie kell, va versenyben akar maradni a döntőbe jutásért. A 18 órától, az Antonio Alexe Sportcsarnokban sorra kerülő találkozóra már csak korlátozott számban kaphatók belépők, ezeket az eventbook.ro honlapon vásárolhatják meg, illetve a meccs előtt, a sportcsarnok jegypénztárainál értékesítik.

A kincses városban lejátszott első mérkőzésen az utolsó negyedik vezetett a VSK, a hajrában azonban szétesett a csapat, így a Kolozsvári UBT 13 pontos (86–73) győzelmet ért el. A második találkozó a távoli dobásokról szólt, s végén ismét a hazaiak örülhettek, akik 103-96-ra nyertek, s már csak egy győzelemre van szükségül a továbbjutáshoz. A váradi szurkolók abban reménykednek, hogy kedvenceik ma este visszavágnak, így szerdán újabb mérkőzést tekintenek majd meg az Antonio Alexe Sportcsarnokban. Az alapszakaszt magabiztosan megnyerő kolozsváriakat szurkolóik is elkísérik a ma délutáni találkozóra, amelyek végén szeretnének döntőbe jutást ünnepelni. Az idei mérleg egyértelműen a kolozsváriak felé billen, hiszen hétből hét mérkőzést nyertek meg Cristian Achim csapatával szemben, köztük a Váradon megtartott Szuperkupa döntőjét. Tavaly ugyancsak a fináléba kerülésért játszott egymással a VSK és az UBT, akkor a váradiak 3–1-es összesítéssel jutottak tovább, majd pedig a döntőt is megnyerték.