Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Lorántffys gólyasztárok

A sztárvilágé volt a főszerep a Lorántffy Zsizsanna Református Gimnázium gólyabálján, amelyen a résztvevőknek közismert személyiségek bőrébe kellett bújniuk.

A versengő hat gólyapár így megszemélyesítette Korda Györgyöt és Balázs Klárit, Győzikét és Bea asszonyt, Michael Jacksont és Madonnát, Mr. Beant és Kiszel Tündét, Elvis Presleyt és Marilyn Monroet, valamint Fekete Pákót és Tóth Gabit.

lorantffys 1

lorantffys 3

lorantffys 4

A résztvevők képességeit olyan feladatokban mérték fel, mint activity, sztárkvíz, kirakós játék, tánc és karaoke. Miután a versengő párok gyorsaságát, ügyességét, tájékozottságát értéékelták, a héttagú zsűri döntése értelmében végül Kovács Viktória és Bodor István harmadik, Papp Klemi és Bittenbinder László pedig második helyezést ért el. A 2014-es lorántffys gólyabál győztes párja Nagy Csilla és Gál Dávid volt, azonban senki sem távozott üres kézzel. A résztvevők mellett a zsűritagok és a két kilencedik osztály osztályfőnökei, Tunyogi Hajnal és Márton Katalin is elismerésben részesültek.

Az eseményen néptáncbemutatóval közreműködött a Nagyvárad Táncegyüttes négy tagja is.

Sz. G. T.