Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Lezárhatják a párharcot

Vasárnap este Galacon lép pályára a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata a rájátszás első fordulójában. Cristian Achim edző együttese 2–0-s előny birtokában utazott el a Duna parti városba, s bízik benne, már vasárnap lezárhatja a három győzelemig tartó párharcot.

VSK Galacra megy

A VSK „mesterlövésze”, Radovan Markovics megsérült a legutóbbi meccsen, így nem utazott el a csapattal Galacra. A helyére Martin Zeno kerülhet be a keretbe, ám az amerikai játékos még nem épült fel teljesen sérüléséből.

A szerda esti párharcokban a kolozsvári és a marosvásárhelyi csapat bizonyult jobbnak, így e két gárda 2–0-s előnyről várhatja a folytatást. A rájátszás mérkőzései, vasárnap: Galac–Nagyvárad, Dinamo–Steaua (19.45, Digi Sport), hétfőn: Marosvásárhely–Craiova (18, Digi Sport), Nagyszeben–Kolozsvár (19.45, Digi Sport).

A VSK férfi kézilabdacsapata az Antonio Alexe Sportcsarnokban lép pályára a hétvégén. A vasárnap 16 órától kezdődő találkozón a temesvári Poli II lesz a váradiak ellenfele.