Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Legjobbjait díjazta a Royal Kwon SK

A váradi ERA Parkban tartotta meg év végi díjátadóját a Royal Kwon Sportklub (elnök és edző: Tripa Ferenc). Az évértékelőn kiderült: sikeres évet zártak a klub tékvandózói, akik több mint száz alkalommal álltak dobogóra különböző honi és nemzetközi megmérettetéseken.

Eredményes évet zárt a Tripa Ferenc vezette tékvandóklu

Eredményes évet zárt a Tripa Ferenc vezette tékvandóklu

Elismerésben részesült többek között Bereczki Zsófia, Guthi Frida, Kapalai Gergő, Alföldy Dávid, Bereczki Ferenc, Guthi Zoltán, Kiss Róbert, Tripa Renáta és Paskuj Sándor. Az idei év során elért eredmények alapján Tripa Kirát (az alma nem esik messze a fájától, ugyanis a sportoló a klubelnök leánya, édesanyja, Papp Renáta pedig volt újságíró, tévébemondó, aki maga is sportol és a díjazottak között volt) és André Rihárdot választották. A két tehetség 19 érmet szerzett az idei évben, ebből hét arany, négy ezüst és nyolc bronz volt.

A Royal Kwon SK év végi gáláját látványos bemutatók színesítették, ahol a klubtagok bizonyították rátermettségüket formagyakorlat mellett erő- és speciális törésben is.