Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Lázár remekelt, Marics Piteşti-en folytatja

Lejátszották a Román Kupa negyeddöntőjének első találkozóit. A Marosvásárhelyi KK nagy meglepetésre 12 ponttal idegenben győzte le az élvonalban első helyen álló Bukaresti Steaua gárdáját. A vendégeknél 10 pontot szerzett a váradi Lázár László, aki húsz percet játszott a meccsen.

Az odavágók eredményei: Temesvári Timba–Piteşti-i BCMU 77–87, Steaua–Marosvásárhely 79–91, Târgu Jiui Energia–Nagyszebeni Atlassib 82–78. A visszavágók programja, holnap: Piteşti–Timba, Nagyszeben–Energia (18, Digi Sport), szombaton: Vásárhely–Steaua (18, Digi Sport).

Szintén kosárlabdát érintő hír, hogy a Nagyváradi VSK volt csapatkapitánya, Nemanja Marics visszatér a román élvonalba. A szerb játékos a Pitesti-i BCMU csapatát erősíti majd a visszavágók során. Marics tavaly a Craiovai SCMU együttesében játszott, ám a klubvezetők lapátra tették, azt követően, hogy az oltyánok egy ponttal kikaptak a VSK vendégeként. Ezt követően Szlovákiában játszott a váradi közönség kedvence.

Lázár is besegített a KK győzelmébe

Lázár is besegített a KK győzelmébe

Marics visszatért Romániába

Marics visszatért Romániába