Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Látványos futnet torna volt Szalontán

A Nagyszalontai Tengo SK, házigazdaként látta vendégül szombaton Európa-legjobb futnet csapatait, amelyek az Interliga nevű bajnokságban szerepelnek. Az öt szlovák, egy-egy cseh, illetve lengyel együttes, valamint a házigazda hajdúvárosiak (edző Sorean Vasile) látványos és igen szoros csatákat vívtak egymással. A rangsorban nagy meglepetésre a Tengo áll az élen, megelőzve a jóval erősebbnek számító szlovák és cseh gárdákat, amelyek azonban a rájátszásra tartalékolnak. Az esemény megszervezésében komoly támogatást nyújtott a szalontai önkormányzat (Török László polgármesternek és Ilyés Lajos alpolgármesternek emlékplakettel köszönték meg a segítséget a szervezők) és a Bihar Megyei Tanács (Ioan Sala képviselő közbenjárásának is köszönhetően)

A részletekre visszatérünk, az alábbiakban a szombati torna néhány emlékezetes pillanatát osztjuk meg olvasónkkal. A fotókat Kornya Csaba készítette.

Latvany 1

Tengo „blokk” a szlovák Nagyrőce elleni meccsen

Latvany 2

Ács Krisztián „szárnyalása”

Latvany 3

Támadásban a szalontaiak, ezúttal Illyés Gergő volt az ütő