Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Lakossági fórumok Székelyhídon

Egy székelyhídi olvasónk kérdezte a minap, hogy a Reggeli Újságban miért nem jelentettük meg a lakossági fórumok időpontjait, ugyanis a napokban több helyszínre is várják, illetve várták volna a közügyek iránt érdeklődőket. Azonban szerdán este a város központjában – a Munkás Klubban – megtartott találkozóra a hivatalból kirendelt tanácsi alkalmazottakon kívül csupán egy-két személy lézengett a teremben. Vagyis a székelyhídiak zöme nem is tudta, hogy lakossági fórum van.

A szerkesztőségnek tudomása volt ugyan a szerdán kezdődő lakossági fórum-sorozatról, de adózva a székelyhídi módinak, megerősítést vártunk volna Szabó Csongor hivatali sajtóreferenstől, ám utóbbi nem érdemesítette válaszra sem a megye eme sajtóorgánumát. A csütörtök délelőtti olvasói telefon végül arra késztetett, Béres Csaba polgármestertől kérjünk eligazítást az ügyben, aki elmondta, Szabó Csongor már nem dolgozik ebben a beosztásban, de legyünk nyugodtak, az új alkalmazott felveszi velünk-velem, azaz alulírott térségi tudósítóval és szerkesztővel a kapcsolatot, ami a nap folyamán meg is történt.

A székelyhídi polgármesteri hivatal

A székelyhídi polgármesteri hivatal

Addig is a szerdai Munkás Klubban és a csütörtöki Házhelyi óvodában megtartott lakossági fórumok után, február 20-án, pénteken 17 órától az Emanoil Gojdu, I. L.Caragiale, Octavian Goga, Ady Endre, Abatorului, Victor Babeş, Nicolae Bălcescu, Crişului, Dunării, Fabricii, Ierului, 9 Mai, Morii, Tudor Vladimirescu, Iosif Vulcan, Mihai Eminescu utcák lakosait várják Malom utcai óvodában.

Február 23-án, hétfőn 17 órától, a Kiskágya utcán a Madarász László házánál várják a Cadea Mică, Dealul Cadea, Gheorghe Doja, Zorilor, Dealul Mare utcák lakosait.

Február 24-én, kedden 17 órától a Crişan, Dealul Vecer Mic, Nicolae Tudor, Dealul Vecer Mare, Eroilor, Dealul Nou, Horea, Irinyi János, Viilor, Cloşca, Dankó Pista utcák lakosait várják Felsővárosi óvodában – olvashattuk Béres Csaba polgármester közügyekkel foglalkozó híroldalán.

S. É.