Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Lábtenisztorna lesz Nagyszalontán a hétvégén

Idén is a hajdúvárosban kezdődik meg hivatalosan a romániai lábtenisz idény. A hétvégén sorra kerülő tornára magyar, cseh és szlovák csapat is jelezte részvételét.

Látványosnak ígérkezik a hétvégi erőfelmérő

Látványosnak ígérkezik a hétvégi erőfelmérő

A szlovák Homonna és a magyarországi Szentes valamint Százhalombatta csapatának részvétele már borítékolható, a cseh résztvevő egyelőre még nem igazolt vissza, emellett Kolozsvár, Temesvár, Szilágysomlyó, Nagyvárad, Zilah és Arad városából érkeznek játékosok a tornára. Három kategóriában avatnak majd győztest, egyéniben, párosban és hármasban. Az esemény szervezője a Nagyszalontai Tengo Sportklub, amelynek tagjai tavaly novemberben a Csehországban megtartott világbajnokságon képviselték Romániát. Akkor egy éremmel (Georgel Bobis egyéniben játszott döntőt, végül második lett) zárt a küldöttség, amelynek vezetője id. Sorean László, a hajdúvárosi klub vezetője volt.

Nemrég Kolozsváron remekeltek a szalontai tengósok (balról)

Nemrég Kolozsváron remekeltek a szalontai tengósok (balról)

A hétvégi torna mérkőzéseire a városi stadion mellett található Sándor Péter Sportcsarnokban és a Mezőgazdasági Szakközépiskola szomszédságában lévő Nicolae Talpoş sportcsarnokban kerül sor. A belépés Ingyenes, minden sportkedvelőt szeretettel várnak a szervezők.