Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Lábtenisz forduló lesz a hétvégén Szalontán

Újabb fordulóra kerül sor a hétvégén a román futnet (lábtenisz) bajnokságban. Mindkét szalontai csapat hazai közönség előtt lép pályára szombaton.

Látványos meccsekre van kilátás a hétvégén

Látványos meccsekre van kilátás a hétvégén

Elsőként a Tengo SK felnőtt csapat lép pályára a Szilágysomlyói Simex ellen. A 11 órától kezdődő találkozón a rangsor első és negyedik csapata találkozik egymással. 13 órától a szalontai klub junior együttese fogadja a Temesvári Futnet SK-t. A hajdúvárosiak a sereghajtó szerepét töltik be, míg a bánságiak az ötödik helyen állnak a hatcsapatos tabellán. Ugyancsak a hétvégén kerül sor a kilencedik forduló kolozsvári házirangadójára, amelyen a Victory SK a JSF együttesével találkozik. A záróforduló mérkőzéseire szeptember 23-án kerül sor, a Tengo felnőtt csapata Temesváron, az utánpótlás együttes pedig a Kolozsvári JSF vendégeként lép majd pályára, míg a Simex a Victoryt fogadja. A Román Futnet Egyesület október nyolcadikán, Kolozsváron rendezi meg a Román Kupa első kiírását, majd október 21-én a bajnokság négyes döntőjére kerül sor ugyanott.

A nyári tábor résztvevői

A nyári tábor résztvevői

A Tengo SK nyári tábort szervezett a lábtenisz rejtelmeit megismerni kívánó gyermekek számára. Az egyhetes felkészítőn a csapat világ- és Európa-bajnok tagjai vezették az edzéseket, az ifjú tehetségek pedig nagy erőbedobással teljesítették a kitűzött feladatokat.

A szalontai felnőtt csapat, amely címvédőként vesz részt a négy ország képviselőit felvonultató Interligában, nemrég Százhalombattán járt a soron következő tornán. Id. Sorean László edző csapata harmadikként zárta a fordulót, ám így is megőrízte első helyét a rangsorban. Az Interliga alapszakasza véget ért, miután a szervezők törölték a nagyrőcei és a lodzsi tornát, így a sorozat a rájátszással folytatódik majd október közepén, valószínűleg Kassán.