Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kupameccsel kezdenek a diószegi labdarúgók

Miközben a megyei első osztályú csapatok többsége még be sem iratkozott az új idénybe, addig a bajnok és kupagyőztes Diószegi SK már tétmeccsen bizonyíthat.

Idegenben lép pályára a bajnok és kupagyőztes diószegi csapat

Idegenben lép pályára a bajnok és kupagyőztes diószegi csapat

Víg Zoltán edző csapata igencsak átalakult és megfiatalodott a nyári szünetben, amikor is több alapember is elhagyta a bajnokcsapatot. A vezetőségnek gyorsan kellett pótolnia a távozókat, ugyanis a csapat már ma délután pályára lép, méghozzá a Román Kupa országos szakaszának első fordulójában. A diószegiek idegenben, a Szatmár megyei kupagyőztes otthonában lépnek pályára. A Decebali Luceafarul elleni mérkőzés ma 17.30 órától kezdődik kolozsvári játékvezetői trió sípszavára.

Dioszeg kupa kethasobs kep

A megyei első osztályban pénteken zárul a jelentkezési határidő, eddig csak a résztvevők alig fele erősítette meg szándékát, a többség az utolsó percre hagyta a kérvény leadását és a részvételi garancia kifizetését. Ami biztosra vehető, hogy a Nagyváradi Bihar FC Legenda bedobja a törölközőt, s nem vág neki az új idénynek, ebben az esetben a Székelyhídi SK lehet a befutó s indulhat majd a küzdelemben.

A bajnokság a tervezettnél egy héttel később, augusztus 26-án rajtol majd. A programról jövő hét elején dönt majd a megyei labdarúgó-egyesület vezetősége.