Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kreatív ötleteket várnak a mentősök

Művészeti hajlammal megáldott önkénteseket keres a Bihar Megyei Mentőszolgálat. Az intézmény gazdasági igazgatója, Liviu Mihai Sabău online pályázatot hirdetett a mentőszolgálat székhelyén (Vámház, ma Sucevei utca 24. sz.) levő várószoba kifestésére.

kreativ

„Az önök ötletei alapján festjük majd ki a személyzeti pihenő-, illetve várószobát a mentőszolgálat nagyváradi székhelyén” – hangzik a felhívás. Az intézményvezető hozzátette, hogy aki megnyeri az ötletbörzét, az lehetőséget kap arra, hogy gyakorlatban is kivitelezze, vagyis önkéntesek segítségével felfesse ötletét a most még fehéren álló falakra, mi több, a pályázat győztese ajándékot is kap.

Az érdeklődők elektronikus úton, a voluntari@ambulantabihor.ro e-mail címre küldhetik be ötleteiket november 1-ig. A szobát két 4×3,6 méteres, valamint két 3,5×3,6 méteres fal alkotja, melyek közül az egyiken egy bejárati ajtó, a másikon egy ablak található.

Sz. G. T.