Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Közösségépítő tábort szervezett a MIDESZ

A nagyszalontai Magyar Ifjúsági Demokrata Szövetség (MIDESZ) idén is megszervezte Aranyosláposon a Hó-Rukk tábort. Idén Vajdaságból is érkeztek résztvevők a romániai és magyarországi fiatalokon kívül. A tábort Laczikó Csaba MIDESZ-elnök nyitotta meg, aki elmondta, a tábor elsődleges célja, hogy a különböző vidékekről érkező fiatalokat közösséggé kovácsolja úgy, hogy csapatokat alkotva együtt oldanak meg különböző feladatokat.

kozossegepito 1

Az idei tábor programját úgy állították össze a szervezők, hogy a hagyományos havas és csapatépítő játékok mellett a fiatalok Arany János munkásságával játékos formában is megismerkedhettek az Arany Slam projektnek köszönhetően.

kozossegepito 2

A tábor főszervezője, Balogh Orsolya Zsófia elmondta, a fiatalok mindig jól érzik magukat a hegyekben. A hegymászás igazi kihívás a sok helyen derékig érő hóban, de az új játékok is elnyerték a résztvevők tetszését. A legtöbb pontot a Gógyimogyik csapata gyűjtötte össze (Balogh Viola, Cseh Patrícia, Bagosi Tibor Zoltán, Oláh Zoltán és Kádár Zoltán).

Huli Nándor