Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Közös éneklés az LGT sztárjaival

Ringasd el magad, Álomarcú lány, Neked írom a dalt, Nem adom fel, Boogie a zongorán, A dal a miénk vagy A síneken … – csak néhány azokból a minden generáció által ismert és szeretett dalokból, amelyek felcsendülnek a Szent László Egyesület és a váradi városháza által közösen szervezett Zenevonat szuperprodukció LGT-sztárokkal elnevezésű koncerten december 9-én, pénteken 19 órától a javában zajló karácsonyi vásár keretében.

Mint Zatykó Gyula programszervező is kiemelte, nem LGT-koncertre kell számítani, hiszen az együttes, mint olyan már nem létezik, de a Lokomotív GT dalai fognak felcsendülni, és két LGT-sztár, Karácsony János gitáros és Solti János dobos is ott lesz a Szent László téren felállított nagyszínpadon.

kozos enekles

„Elég népes produkcióra számíthatunk egyébként, hiszen vendégelőadókkal érkeznek, ott lesz Heincz Gábor Biga, Veres Mónika Nika, valamint az Abrakazabra zenekar is. Nagy utazás lesz az LGT munkásságában” – fogalmazta meg frappánsan a Szent László Napok főszervezőjeként is ismert Zatykó Gyula. Mint elmondta, egy 120 perces koncertre készüljünk, amin több mint kéttucat LGT dal is felcsendül.

„Közös éneklős bulira hívjuk a közönséget. A több mint húszéves LGT-korszak ugyan a ma 40–50-es generációt érintette meg igazán, a mai fiatalok is buliznak LGT-re, láttam a saját gyermekeim esetében. A lényeg az, hogy akik eljönnek, jól fogják érezni magukat, kóstolót kapnak azokból az énekekből, amelyek annyi örömet hoztak számunkra az évek folyamán” – fogalmazott a programszervező.

Legyünk sokan, érezzük jól magunkat!

 A Szent László Egyesület