Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Közlemény

Tisztelt Olvasóink!

A Reggeli Újság szerkesztői gárdája sajnálattal értesíti Önöket, hogy tőlünk független és előttünk is homályos okok miatt egykori lapunk a továbbiakban nem jelenik meg. A lap tulajdonosai ugyanis elmulasztották a törvényeknek megfelelően biztosítani az újság megjelenését, nem fizetve ki például a nyomdai költségeket, mely végül azt a helyzetet idézte elő, hogy a nyomda megtagadta a Reggeli Újság kinyomtatását.

A szerkesztőség, ahol készült az újság, és igyekeztünk olvasóinkat hitelesen tájékoztatni

A szerkesztőség, ahol készült az újság

Lapunk megmaradt szerkesztői gárdája mindvégig tisztességesen elvégezte a dolgát, tehát nem a mi hibánk, hogy mindez így történt. Mi ugyanolyan becsapott áldozatai vagyunk ennek a szégyenteljes helyzetnek, mint azok az előfizetők, akik bizalommal voltak irányunkban és előfizettek a lapra, vagy megvásárolták azt a bódékban.

Sajnáljuk, hogy akik előfizették a hetilapot (sokan egész évre) most becsapottakká váltak, erről sem tehetünk, hisz mi újságírók sem kaptunk meg a bérünket még ebben az évben, sőt van, akinek több havi bérével tartozik a kiadó. Azok az előfizetők, akik nem hajlandóak beletörődni ebbe az igencsak szélhámosság ízű eljárásba, a törvényeknek megfelelően panaszt nyújthatnak be a Bihar Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőségen.

Köszönjük, hogy 15 éven át hűséges olvasóink voltak és biztatásukkal, bátorításukkal sokszor tartották a lelket és a szakmai öntudatot bennünk.

Köszönjük a megértésüket!

Tisztelettel: a Reggeli Újság szerkesztői gárdája

2018. február 23., Nagyvárad