Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Korcsolyapálya az ERA-nál

A nagyváradi ERA bevásárlóközpont parkolójában mesterségesen hűtött állandó korcsolyapálya várja a jég szerelmeseit, kicsiket-nagyokat egyaránt. A közvetlen közelben kisebb standokon kínálnak édességeket, forralt bort, teát, természetesen mindezt némi anyagi ellenszolgáltatásért.

A jégpálya egyelőre reggel 10 óra és éjfél között működik a hét minden egyes napján, beleértve a hétvégét is, egyedül délután 5 és 6 óra között tartanak naponta rövid szünetet pálya-karbantartási célokból. Ellentétben például a rogériuszi Gyermekvásorban működő jégpályával – ahol ingyenes a beugró, ha az embernek saját korcsolyacipője van – az ERA-nál felnőtteknek, illetve már 14 év felett is egy belépésért (időtartam nincs megszabva) 10 lejt kell fizetni, 14 év alatti gyermekeknek pedig 8 lejbe kerül a korcsolyázás. Azok számára, akik korcsolyát is szeretnének bérelni, még plusz 10 lejt kell kihúzni a pénztárcájukból egy pár cipő kölcsönzéséért.

Az ERA elérhető a rogériuszról közlekedő 19-es, illetve a központot is érintő 23-as, nagyjából óránként induló direkt buszjáratokkal.

Korcsolya