Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Könyvek kutyaeledelért

Még novemberben írtunk arról, hogy egy nagyváradi állatbarát nő öt kidobott kiskutyára talált a Pece partján. Az állatok akkor hozzávetőlegesen négyhetesek lehettek.

Megtalálójuknak, Elena Ştefánnak azóta négyet sikerült örökbe adnia, ám Lili, a közepes méretű, barátságos kutyus (beoltatta és féregtelenítette is) még szerető gazdira vár.

Az öt kutyusból négy már gazdira talált

Az öt kutyusból négy már gazdira talált

konyvek 2

A minap szerkesztőségünkben járt a hölgy, és elújságolta, hogy talált egy gazdit Lilinek, viszont az illető csak egy hónap múlva tudja elvinni a kiskutyát, ám az a problémája, hogy neki is van még egy négylábúja, de mivel kisjövedelmű, nem telik neki a két állat rendes etetésére. Ezért olvasóink segítségét kéri ebben, de nem ingyen, cserébe új, romantikus könyveket hozott, melyek darabját 3 lejért adná oda, esetleg kutyaeledelre cserélné. Bár a kötetek román nyelvűek, reméli, így is lesz olyan állatbarát, aki segíteni fog neki. Érdeklődni a 0751/477-952-es számon lehet.

Sükösd T. Krisztina