Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kolozsvár ellen kezdenek

A kupagyőztes Kolozsvári UBT ellen kezdi meg szereplését a címvédő Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata a román élvonal második szakaszában.

Rangadóval kezdenek a címvédő váradiak

Rangadóval kezdenek a címvédő váradiak

A találkozóra ma 20 órától kerül sor az Antonio Alexe Sportcsarnokban. A belépőjegy 10 lej és az interneten (eventbook.ro) lehet megvásárolni. Amennyiben marad eladatlan jegy, azt 18.30 órától a sportcsarnok jegypénztárainál értékesítik, ez esetben azonban már nem választhatja ki ülőhelyét a vásárló. Cristian Achim edző csapata hatodik helyen zárta a bajnokság első részét. A Bajnokok Ligájában is helytálló gárda kilenc győzelem mellett kilenc vereséget is elszenvedet, míg a kolozsváriak 16 alkalommal győztek és csak kétszer hagyták el vesztesen a pályát. A váradi csapat immár Sean Barnettre is számíthat, aki közel három hónap után tért vissza a pályára. Ő épp a VSK tavaly novemberi, Kolozsvár elleni meccsén sérült meg. Nem lesz viszont a keretben a bolgár irányító, Branko Mirkovics, aki Észtországba igazolt, őt a visszatérő csapatkapitány, Will Franklin helyettesíti majd.

A román élvonal második szakaszának első fordulójában, ma: Nagyszeben–Temesvár (18, Digi Sport 4), Nagyvárad–Kolozsvár (20, Digi Sport 4), Piteşti–Steaua. Az 7–10. helyért vívott küzdelemben csak két találkozóra kerül sor, a párosítás a következő: Marosvásárhely–Craiova, Dinamo–Galac. A férfi Euroliga küzdelméből a Barcelona–CSZKA Moszkva meccs kerül képernyőre ma 22 órától a Digi Sport 4 csatornán.