Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kikapott majd győzött a váradi kosárlabdacsapat

Pénteken és szombaton délután a magyar bajnokcsapat ellen mutatkozott be szurkolóinak a Nagyváradi VSK-ESK férfi kosárlabda együttese. Az első találkozót a Szolnoki Olaj KK nyerte, a váradiaknak a második meccsen sikerült visszavágniuk.

A pénteki meccs előtt bemutatták a szurkolóknak a váradi csapat keretét és szakmai stábot  (Fotó Nagyváradi VSK)

A pénteki meccs előtt bemutatták a szurkolóknak a váradi csapat keretét és szakmai stábot
(Fotó Nagyváradi VSK)

 

Népes közönség, közel nyolcszáz néző, látogatott ki az Antonio Alexe Sportcsarnokba, hogy tüzetesebben szemügyre vegye a VSK csapatát. Cristian Achim edző együttese az első találkozót remekül kezdte, ám a második negyed közepétől a szolnokiak átvették az irányítást, s magabiztosan győztek. A második találkozón úgy tűnt, duplázni fog a vendégcsapat, amely három negyeden át vezetett, ám a hajrában ezúttal a váradiak kapták össze magukat, s William Franklin csapatkapitány vezetésével négypontos sikert értek el.

Nagyváradi VSK–Szolnoki Olaj KK 69–82 és 71–67. A VSK pontszerzői, az első meccsen: Barnette (13), Markovics (12), Mandache (11), Lucsics (10), Nuhanovic (7), Franklin (6), ?îbîrnă (6), Pa?ca (4), a második meccsen: Lucsics (14), Mandache (11), Barnette (8), Franklin (8), Markovics (8), Paşca (8), D. Popescu (6). A keret további tagjai: Bogdan Nicolescu, Nemanja Baracs, Sebastian Ionescu, Sergiu Pop, Silviu Lupusavei.

Péntektől vasárnapig Az Antonio Alexe Emléktornán lép pályára a VSK, amelynek ellenfelei a macedón Szkopje, a szlovák Pozsonyi Inter és a magyarországi Albacomp lesz.