Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kigyulladt egy autó

Egy kigyulladt személygépkocsihoz riasztották a tűzoltókat kedd reggel a nagyváradi Frangepán Kristóf (Gheorghe Costaforu) utcába. Fennállt annak a veszélye, hogy a tűz átterjed a közelben parkoló gépkocsikra is, de ez nem történt meg, mert a helyszínre kiérkező tűzoltók rövid idő alatt el tudták oltani a lángot fogott autót. A bajt az eddigi szakértői vizsgálat szerint rövidzárlat okozta, a kigyulladt járműben jelentős kár keletkezett.

kigyulladt

Ugyancsak kedden még egy kiszállásuk volt a Crişana Katasztrófavédelmi Felügyelőség ( ISU) tűzoltóinak, a Méliusz Juhász Péter (Războieni) utca egyik lakóházához hivták ki őket. Egy második emeleti, belülről bezárt lakásban ugyanis rosszul lett az ott lakó 79 éves asszony s a hozzátartozói nem tudtak bejutni hozzá. A tűzoltók létra segítségével, az ablakon keresztül jutottak be a lakásba, ahol az idős nőt eszméletlen állapotban találták meg. Azonnal mentőt hívtak, s kórházba szállították a beteg nőt.