Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kialakul a rájátszás mezőnye

A szombaton, majd pedig tegnap lejátszott mérkőzésekkel zárul az idei futnet (lábtenisz) bajnokság alapszakasza. A Nagyszalontai Tengo SK mindkét csapata idegenben lép pályára. A felnőttek Temesváron, az ifjúságiak pedig Kolozsváron lépnek pályára a helybéli JSF ellen. Előbbi gárda 4–1-re nyert, míg az ifik is „elcsentek” egy pontot a jóval tapasztaltabb kincses városiak elleni találkozón. A záróforduló rangadóján a Szilágysomlyói Simex hazai pályán maradt alul szoros csatában a Kolozsváry Victory gárdájál (2–3), így a tegnap, lapzártánk után bepótolt Simex–Temesvár meccs eredményétől függetlenül kialakult a rájátszás mezőnye.

labtenisz

A Tengo SK felnőtt csapata mellett, két kolozsvári együttes, a JSF és a Victory, valamint a somlyói Simex vesz majd részt a legjobbak küzdelmében. Az elődöntőkre és a döntőre október 21-én kerül sor Kolozsváron. Ugyanott tartják majd a Román Kupát is, utóbbira október 8-án kerül sor.