Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kézilabda-győzelmek

kezilabda

  •  Mindkét váradi kézilabdacsapat győzelemmel zárt a másodosztály legutóbbi fordulójában. A VSK férficsapata Fogarason nyert 25–22-re, míg a Vlady KC női együttese Târgu Jiuban győzött 43–37-re. A Sebastian Tudor edző által irányított férficsapat hat fordulót követően veretlenül áll a tabella élén. A női együttes (edző Kovács László) eddigi öt mérkőzéséből négyet megnyert ugyan (az első fordulóban nem tudott kiállni a Szászsebesi Alba KC ellen), ám csak két győzelemmel szerepel a rangsorban, ugyanis két találkozó véderedményét óvás miatt zöld asztalnál veszített el a Vlady KC, amely a hét végén a Sepsiszentgyörgyi Bobowling KC csapatát fogadja. A férfiaknál háromhetes szünet következik a bajnokságban, a VSK legközelebb november 10-én lép pályára az Antonio Alexe Sportcsarnokban.
  • Már árulják a jegyeket a román női válogatott Eb-selejtező mérkőzésére, amelyre szerdán 18 órától kerül sor a váradi Antonio Alexe Sportcsarnokban. Gheorghe Tadici csapatának ellenfele az Európa, olimpiai és világbajnok norvég válogatott lesz. Egy belépő ára 10 lej, és a Nagyváradi VSK székhelyén (Városháza u. 3.) lehet hozzájutni munkanapokon 9 és 15 óra között.