Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Két keréken a természetben

A Qubiz IT vállalat és a Woddfellas Egyesület közös szervezésében Nagyvárad és környékének bicikliző lakossága egy kellemes kerékpárversenyen vehet részt szeptember 23-án, szombaton.

biciklizes

Marcel Anghel, a Qubiz igazgatója, úgy fogalmaz, hogy vállalatuk mindenféle sporttevékenységet szívesen támogat, de a biciklizés különleges helyen foglal el, hizen a munkatársak közül sokan járnak be dolgozni két kerékpáron és szerveznek közös túrákat. A biciklizés iránti vonzalom adta az ötletet a Qubiz Bike Ride megrendezésére, amelyhez a bicikliversenyeket szervező Woodfellas Egyesület nyújt segítséget.

Fábián István, a Woddfellas Egyesület tagja a rendezvénnyel kapcsolatban azt emeli ki, hogy minden korosztálynak szól, amatőr és professzionális kerékpárosoknak egyaránt. A résztvevők három különböző nehézségű útvonal megtételére nevezhetnek be: Race – 20 km a tapasztaltabbaknak, Open – 10 km a könnyebben tekerőknek és Családi Verseny – 3 km a gyerekek és kísérőik számára. A díjazottak a Race – 20 km első három helyezettjei lesznek, valamint a másik két kategóriában indulók egy tombolasorsoláson vesznek majd részt.

A túra 9 órakor indul a Május 1 fürdőről (Betfia, Şomleu-domb), az érdeklődők szeptember 21-ig a 0742064278-as telefonszámon és a ioana.silaghi@qubiz.com e-mail címen jelentkezhetnek, vagy a www.qubizbikeride.ro oldalon informálódhatnak.

A verseny beiratkozási díjából befolyt összeggel a szervezők a Mihai Neşu Alapítvány fogyatékossággal élő gyermekeit támogatják.