Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Két ezüstérmet szerzett Kádas Simona Szlovákiában

Az elmúlt időszakban többször is hírt adtunk róla, hogy a volt kiváló atléta ismét futócipőt húzott, s több nemzetközi versenyen tette próbára állóképességét. Idén Magyarországon, Szlovákiában de még az olaszországi Forma–1-es versenypályán is rajthoz állt, teljesítve az amatőr és profi futók számára egyaránt kiírt távokat. A hétvégén megtartott bősi versenyen két ezüstérmet szerzett Simona, aki az 5 km-es távon mind korosztályában, mind pedig az összeredményeket tekintve másodikként zárt, cseh, osztrák, lengyel, magyar és szlovák futókat megelőzve. A versenyre Bős utcáin került sor, a szlovák település arról vált ismertté, hogy a kilencvenes évek közepén itt épült meg az egyik legnagyobb dunai vízlépcső.

Bős utcáin futottak a résztevők

Bős utcáin futottak a résztevők

„A kánikula igencsak megnehezítette a versenyzők feladatát, de örülök neki, hogy ismét dobogós helyezéssel zártam egy futóversenyt, amelyen elindultam. Nem bántam meg, hogy ismét edzésbe álltam, szeretem a kihívásokat, hiányoztak már ezek a versenyek” – értékelte teljesítményét a váradi atléta, aki jutalomként egynapos pihenőt (nyíltvízi horgászást) kapott edzőjétől, egyben férjétől, Kádas Károlytól

A váradi atléta a díjátadót követően

A váradi atléta a díjátadót követően