Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Készülnek a városnapokra Margittán

A város ünnepére készülnek Margittán, de lesz munka utána is. A polgármesteri hivatalban kedden nagy volt mozgolódás, hisz a hétvégén szervezik a városnapokat közösen a Top Fest rendezvényszervező céggel.

Tegnap már szerelték a tetőt a nyári házasságkötő filagóriára, hisz az épületeket és az udvart is átadják szombaton délután. Ugyanakkor Bogdan Pintiuţă, a lakossági nyilvántartó vezetője és Demián Zsolt polgármesteri tanácsadó megrendelték a román és magyar feliratokat a felújított épületekre, hogy ezek is készen legyenek a szombati átadásra, amin részt vesznek Margitta testvértelepüléseinek delegációi is, a berettyóújfalui és kiskőrösi meghívottak. Ugyanakkor a strand parkolójában már megérkeztek a vidámparkosok és a színpadot is építik.

Keszulnek a vorsnapokra - Pocsaly

Pocsaly Zoltán polgármestertől megtudtuk, hogy a városnapok után folytatni kívánja az aláírásgyűjtést annak érdekében, hogy lépéseket tehessen a disznóhizlalda által kibocsátott bűz visszaszorításáért. Pocsaly elmondta még, hogy a hizlalda tulajdonosa saját pénzén fásításba kezdene a telep és a város között, így egy zöld függöny talán megfékezné a szag terjedését.