Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Keresztyén családi délután a hegyközszáldobágyi réten

Harmadik alkalommal rendezik meg a hegyközszáldobágyi akácos réten a Keresztyén családi délutánt, idén június 22-én, szombaton.

A közös tevékenységek a kora délutáni órákban kezdődnek, amikor 13 órakor főleg a gyerekeknek, fiataloknak (de nemcsak), lesznek vetélkedők, kézműves-foglalkozások, amelyekbe bevonják a szülőket is, majd 17 órától a Szent Pál Közösség dicsőítő zenekara és Stephen Thomashefski (USA) diakónus előadása következik. 18.30-kor kezdődik a közös vacsora, egy finom bográcsgulyás elfogyasztása, amelyet az érmihályfalvi keresztyén együttes koncertje követ, majd ismét bemutatják tehetségüket a hegyközszáldobágyi fiatalok, akik énekszolgálattal vesznek részt a rendezvényen. Egy érdekes előadást hallgathatnak meg az érdeklődők Nagy József lelkipásztor előadásában, amelyet az Udvarfalváról érkező Reménysugár zenekar előadása zár.

remenysugar

A Reménysugár zenekar
Fotó: Szatmár.ro

Most sem maradhat el a tábortűz, amelyet körbeülve, -állva közösen egyházi énekeket énekelve zárják a közös együttlétet Isten dicsőségére.

Az idei rendezvény eltérő lesz az eddigiektől, hiszen az ökuménia jegyében zajlik, ezért is a szervezők a hegyközi keresztyén felekezetek, fővédnök és támogató Szabó Ödön, RMDSZ-es parlamenti képviselő. A részvétel ingyenes.