Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kerékpározással támogathatják a Nesu alapítványt

Szeptember 23-án kerül megszervezésre Püspökfürdőn első ízben a Qubiz Bike Ride elnevezésű kerékpárverseny, melyre minden korkategóriában és tudásszintben várják a jelentkezőket a szervezők, mind Nagyváradról, mind Bihar megye területéről.

kerekparozassal

A begyűjtött részvételi díjakat ugyanakkor – mint hangsúlyozták – a mozgássérült gyermekeket támogató Mihai Nesu Alapítványnak ajánlják fel. Vagyis nem csak versenyszellemből, hanem jótékonysági céllal is lehet jelentkezni a megmérettetésre, amelyen lesznek könnyebb és nehezebb futható pályák is.

A verseny három különböző kategóriában zajlik majd. A 20 kilométeres Race a tapasztalt kerékpárosoknak szól, a 10 kilométeres Open egy rövidebb pálya, amelyet legfeljebb 3 óra alatt kell teljesíteni, s így a kezdők számára elérhetőbb, míg a Családi Pálya mindössze 3 kilométeres. Ez utóbbira legalább egy felnőtt által kísért gyermekből, vagy gyermekcsoportból álló csapatok jelentkezhetnek.

Minden feliratkozott résztvevő kap egy Decathlon, GreenBike és Carrefour termékekből álló kezdőcsomagot. A csomagokat a versenyt megelőző napokon, szeptember 21-én vagy 22-én vehetik fel a résztvevők a Qubiz székhelyén (Alsó Körösoldali – ma Făcliei – utca 1. szám) a személyi igazolványuk felmutatásával.

Jelentkezni 2017. szeptember 21-ig lehet a qubizbikeride.ro weboldalon. További információk a 0742/064-278-as telefonszámon (Ioana Silaghi).

Sz. G. T.