Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kemény „ütközetek” előtt a VSK csapatai

Vízilabda Bajnokok Ligája selejtező, kosárlabda bajnoki rajt és kézilabda meccs vár a hétvégén a Nagyváradi Városi Sportklub csapataira.

Hazai pályán küzdenek a kézilabdázók

Hazai pályán küzdenek a kézilabdázók

A sort a férfi kézilabdacsapat kezdi, amely holnap, 16 órától lép pályára az Antonio Alexe Sportcsarnokban. Az ellenfél a Kolozsvári Universitatea gárdája lesz. A belépés ingyenes. A találkozóra a másodosztályú bajnokság negyedik fordulójában kerül sor.

Este fél kilenctől a Ioan Alexandrescu Uszodában színvonalas csatát ígér a VSK-Digi és a magyar bajnoki ezüstérmes OSC Újbuda csatája, amelynek tétje a Bajnokok Ligájában való szereplés. A váradiak optimistán tekintenek a találkozó elé, s bár tisztelik a komoly játékerőt képviselő magyar csapatot, bíznak benne, hogy győzelemmel zárják a meccset, így előnnyel utazhatnak a két hét múlva sorra kerülő visszavágóra.

A pólócsapat számít a szurkolók támogatására

A pólócsapat számít a szurkolók támogatására

„A védekezés lehet a mérkőzés kulcsa. Ha kevés gólt kapunk, s többet lövünk ellenfelünknél, akkor marad esélyünk a visszavágóra” – jegyezte meg a tegnapi sajtótájékoztatón a váradiak edzője, Kádár Kálmán. A találkozót a Digi 4 csatorna közvetíti élőben.

Idegenben kezd a kosárlabdacsapat

Idegenben kezd a kosárlabdacsapat

A VSK-ESK férfi kosárlabdacsapata komoly egészségügyi problémával szembesült a hét folyamán, de mint az a tegnapi sajtótájékoztatón kiderült, a dolgok rendeződtek, így Cristian Achim együttesének van mit keresnie a Steaua elleni idegenbeli meccsen. A bajnokesélyes fővárosi gárda, amely tavalyhoz képest igencsak megerősödött, mivel a második számú európai kupában, az Eurocupban szerepel, a vasárnapi találkozó fő esélyese. A 19.45 órától sorra kerülő mérkőzést a Digi Sport 3 csatorna közvetíti.