Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Kemény csata várható Pályiban és Belényesben

Visszavágókat játszanak ma délután a Bihar–Hajdú-Bihar barátságos labdarúgótorna negyeddöntõjében. Két találkozón még nem dõlt el a továbbjutás, míg két csapat számára formalitásnak tûnik a mai mérkõzés.
A Hegyközpályi Kinder Junior meglepõ vereséget szenvedett a Nagyszalontai Olimpia VSK vendégeként, így legalább három góllal kell legyõznie a hajdúvárosiakat ahhoz, hogy elõdöntõt játszhasson a gárda. Szintén érdekesnek ígérkezik a Belényesi Bihorul–Nyíradonyi VVTK meccs, amelynek elsõ felvonása gól nélküli döntetlennel ért véget. Utóbbi találkozón mindkét együttesnek számos gólhelyzete volt, de a végeredmény nem változott.
A Harangmezõi FC háromgólos elõny birtokában várhatja a Nagyváradi Egyetemi FC elleni visszavágót, szintén továbbjutónak érezheti magát a Biharszentandrási Crisul, amely egy hete Hosszúpályiban nyert magabiztosan 7–1-re.
A Bihar–Hajdú-Bihar barátságos focitorna negyeddöntõjének elsõ meccsein: Nyíradony–Belényes 0–0, Hosszúpályi–Biharszentandrás 1–7, Váradi Egyetemi FC–Harangmezõ 0–3, Nagyszalonta–Hegyközpályi 2–0. A mai visszavágók programja, 17 órától: Belényesi Bihorul–Nyíradonyi VVTK, Biharszentandrás–Hosszúpályi, Harangmezõ–Egyetemi FC, Hegyközpályi–Nagyszalonta.
A továbbjutó csapatok az elõdöntõben játszanak majd április 30-án és május hetedikén. A barátságos torna szervezõje, a Bihar–Hajdú-Bihar Eurorégió Alapítványa elkészítette az ágrajzot, így tudni lehet, hogy a Szalonta–Pályi meccs gyõztese az Egyetemi FC–Harangmezõ párharc gyõztesével küzd majd meg a döntõbe jutásért, a másik ágon pedig a román–magyar párharc nyertesei találkoznak. A döntõre május 14-én kerül sor a nagyváradi Bodola Gyula Stadionban. A Bihar Megyei Tanács által támogatott barátságos jellegû megmérettetésnek kapcsolatépítõ jellege van, ezúttal a futball révén próbálják közelebb hozni egymáshoz a határ két oldalán élõ közösségeket.

Egy hete nem született gól a Nyíradony–Belényes meccsen, bár mindkét csapatnak akadt helyzete

Egy hete nem született gól a Nyíradony–Belényes meccsen, bár mindkét csapatnak akadt helyzete